Sengetøj

Sengetøj til baby og junior – skræddersyet i eksklusivt design og kvalitet

Hvis du er ude efter anderledes og eksklusivt sengetøj til dit barn, så bør du se på de sengesæt, som jeg håndsyr.

Sengetøj til børn skal være af naturligt materiale, og så må sengetøjet gerne kunne skærpe barnets fantasi.

Det er med det udgangspunkt, at jeg designer og syr de babysengesæt og juniorsengesæt af unik kvalitet.

Materialet til hvert af disse sengesæt er bomuld, der er et naturprodukt. Med stof af bomuld har sengetøjet stor slidstyrke, og det er samtidig blødt og luftigt.

Sengesæt til såvel baby som junior designer og syr jeg altid i bomuldsstof, og som regel er stoffet designet med forskellige fantasifulde og spændende motiver.

De sengesæt, jeg tilbyder, er i str. 100 / 70 for dynen og 40 / 45 for hovedpuden. I en del sengesæt kan du også få størrelsen 140 / 100 for dynen.

Ønsker du, at få syet dit barns navn ind i sengetøjet, så tilbyder jeg det. Har du et mellemværk, du gerne vil have syet ind i et sengesæt, så er det også muligt.

Du kan dog også få helt færdigt smukt sengesæt i ren hvid bomuld og med påsyet mellemværk.

I sortimentet kan du også finde fine og lækre sengesæt i bæk og bølge, som er strygefri.

Det er min erfaring, at de fleste børn gerne vil have sengetøj med spændende og fantasifulde motiver, så der er noget at kigge på, når de skal i seng og sove. Som det kan ses, tilbyder jeg sengelinned designet med vidt forskellige motiver, der retter sig til både piger og drenge.

Derudover har jeg håndsyet al sengetøjet i bomuldsstof af høj kvalitet og med skræddermæssig håndværk, således at ethvert sæt sengetøj, som jeg tilbyder, har en eksklusiv og ekstrem god kvalitet. Hvis du oplever, at et sæt sengetøj ikke lever op til dine forventninger, er du mere end velkommen til straks at kontakte mig, så vi kan finde en løsning.

Giv mig et ring på 3062 0697, hvis du gerne vil have et specielt sengesæt ud fra dine ønsker.