Dåbskjoler

Dåbskjoler – til salg i det viste design og klar til levering

Dåbskjoler i denne varekategori findes typisk kun i en eller to modeller, og dåbskjolerne bliver løbende udskiftet i takt med at de sælges.

Dåbskjoler af denne type finder du på hver sin side, der alle ligger som menupunkter under menupunktet for denne her side.
Dåbskjolerne bliver udskiftet løbende.

Det er dåbskjoler, som jeg designer, og jeg syr som grundregel kun 1 eller 2 dåbskjoler i samme design. De kan købes i det viste design og størrelse 68.

Er du interesseret i en af disse dåbskjoler, syr jeg gerne navn og dåbsdato ind i dåbskjolen. Det er også muligt, at få det syet ind i underkjolen. Brodering af både navn og dato på en dåbskjole koster typisk 200 kr ekstra.

Mit mål er hele tiden at skabe dåbskjoler, der på samme tid er klassiske i stilen og anderledes i detaljerne.

Køber du en af disse dåbskjoler, er du sikker på, at få en helt speciel model. Du kan se her, hvordan du dog også kan få en dåbskjole efter dine helt egne ønsker.

En dåbskjole anno 2015 skal gerne være eksklusiv og unik, da dåbskjolen er til barnets første store dag. Det er derfor også vigtigt, at dåbskjolen er af god kvalitet.

Når dåbskjolen er designet og syet i en god kvalitet, vil det blive dejligt at tage dåbskjolen frem igen som et arveklenodie og et minde om dåbsdagen.

Dåbskjolerne er syet i str. 68, som svarer til et barn på et halvt år. En dåbskjole vist på denne side vil typisk være udformet med en lukning i bærestykket med 3 knapper, og nederdelen står åben. Underkjolerne har også knapper foroven og er åben forneden.

Har du spørgsmål til dåbskjolerne eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 3062 0697

 

Detaljerne i mine dåbskjoler

Som du kan se på billederne af dåbskjolerne, så gør jeg meget ud af detaljerne på de dåbskjoler, som jeg designer og syr. Jeg forsøger for hver kjole med billeder at vise detaljerne helt tæt på, så du kan se, hvad du får, når du handler hos mig.

Dit barns dåb er en vigtig begivenhed, og hele den påklædning, som dit barn har på til dåben, vil blive et dejligt minde om en god fest. Derfor er det også vigtigt, at dåbskjole samt pynt, babysko og kyse er designet, udformet og syet på den bedste mulige facon.

Alle mine varer er skræddersyede, og som du kan se på billeder af dåbskjolerne,  har jeg stor fokus på alle detaljerne, så hver en kjole får en fuldendthed, der betyder, at du får en kjole, hvor du kan føle dig sikker på, at du har taget det rigtige valg af model – og af leverandør.

Fokus på detaljerne er også udgangspunktet, hvis du vil have påsyet navn og dato på en kjole til dit barns dåb. Her kan jeg rådgive og vejlede dig, så vi sammen finder frem til den helt rette brodering, som passer til både kjole, dit barn og dine ønsker.

På de andre sider her på hjemmesiden kan du finde tilbehør som babysko, kyser, kalot, pyntebånd og hårbånd, og der er typisk mindst en vare inden for samme gruppe, som matcher til den kjole, du har udset dig.

Hvis du gerne vil have sko og andet tilbehør samt pynt til kjolen, er du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for gode råd til, hvad der matcher godt sammen.

Du kan altid kontakte mig på tlf. 3062 0697 på hverdage mellem 10:00 – 15:00.
Hvis tidspunktet passer dig dårligt, kan du ringe eller sende mig en mail men henblik på, at vi finder et passende tidspunkt, hvor vi kan tale sammen.