Dåbskjoler – bestilling

Dåbskjoler på bestilling – med dit eget præg på modellen

Dåbskjoler på bestilling syr jeg ud fra 6 grundmodeller, hvor du har mulighed for at kombinere delene fra de forskellige modeller.

Ønsker du en flot dåbskjole, som du kan sætte dit helt eget præg på, kan du kontakte mig, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige og eksklusive dåbskjole.

Når jeg syr en dåbskjole på bestilling, tager modellen ofte udgangspunkt i de viste dåbskjoler.

Du kan dog sagtens vælge en kombination af disse dåbskjoler, så dit ønske om en helt unik dåbskjole til barnedåben bliver en blanding af modellerne.

Der er også mulighed for, at jeg kan sy en dåbskjole til dig, som er helt anderledes, og som bliver syet helt ud fra dine ønsker. Har du oven i købet dit eget stof, som du gerne vil have dåbskjolen syet af, så er det også en mulighed.

En dåbskjole kan bestilles i forskellige størelser. Valg af en anden farve til dåbskjolen er også en mulighed.

Dåbskjolerne er synlige på hver sin side og de kan findes som menupunkter under menupunktet for denne her side.
Hver dåbskjole kan også bestilles, som den er, eller med enkelte ændringer. Du kan for hver dåbskjole se detaljerne og bruge det som inspiration til de ønsker, som du har til udformning af din egen dåbskjole til dit barn.

Dåbskjolerne er syet dobbelt, så der er foer i kjolerne, men dog ikke i ærmerne.

En dåbskjole på bestilling, designet og syet helt i din ånd og efter dine ønsker, ender som regel med den bedste og flotteste dåbskjole, hvis vi samarbejder mod målet fra starten af.
Kontakt mig på tlf. 3062 0697